Partizáni nestačili ani na Kalinovo, opäť neskórovali

1515x
23. Marec 2024
Znova bez streleného gólu
V súboji Šimon Kukulský 
 
Partizánov delili od úplného dna tabuľky len tri body. Na jar hrali trikrát, všetky zápasy vonku a nezískali ani bod. Kalinovčania hrali tri zápasy doma a získali bodov sedem.
 
Vďaka nim sú na tom dobre. Dvadsaťpäť bodov stačí na pokojný stred tabuľky. TJ Baník je farmou Podbrezovej.
 
Partizáni neboli horším mužstvom, mali územnú prevahu a viac loptu na kopačkách. Napriek tomu tri body putujú do Kalinova.
 
O všetkom rozhodla obrovská chyba už v tretej minúte. Makeľovu ľahučkú malú domov Varešinský zle trafil a lopta skončila za jeho chrbtom.
 
Nečakaný gól postavil Baníkov na nohy a s prehľadom odolávali tlaku domácich hráčov. Zložitejšie situácie riešil dobre chytajúci Danko.
 
V 36. minúte musel z ihriska odísť Štefančin, ktorého zostrelil Tomáš Filipiak (ten mimochodom v Bardejove hrával). Za surový faul uvidel len žltú kartu. Do šatní odchádzali hostia s jednogólovým náskokom.
 
 
Druhý polčas už patril domácim, aj keď v závere takmer doplatili na snahu vyrovnať. Šancu mal v 56. minúte Stachura, Danko dobre zasiahol.
 
Gól mohol streliť aj Velasquez, ale aj teraz bol Danko proti. V závere zápasu zahral hosťujúci hráč v pokutovom území zrejme rukou. Píšťalka rozhodcu zápasu Mateja však mlčala.
 
V nadstavenom čase Partizáni takmer doplatili na snahu vyrovnať. Yirajang sa rútil sám na bránku. Tentoraz však Varešinský skvele zasiahol. V úplnom závere ešte mohol zrovnať skóre Carlos Mena, no Danko opäť hostí podržal.
 
Partizán Bardejov BŠK – TJ Baník Kalinovo 0:1 (0:1)
Gól: 4. Makeľ (vlastný)
Rozhodovali: Matej, Bobko, Gregorec. ŽK: Berecký – T. Filipiak, A. Filipiak, Collins, Fajčík, Yirajang. 250 divákov
 
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Varešinský – Makeľ, Petrišák, Mbang, Kukulský, Velasquez, Štefančin (36. Šott ), Darwin (78. J. Kuhajdík), Stachura, Berecký (66. Hanuščák), Carlos Mena
(18:58, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár