HBC Knights Bardejov U18 prehrali tri víkendové zápasy

945x
28. Marec 2024
 HBC Knights Bardejov U18 podľahli Prešovu, Martinu aj Popradu 
 Žiaľ aj dobré výsledky dokážeme „pobabrať“ je pred nami ešte veľmi dlhá cesta,“ uviedol tréner (Zdroj: Matúš Gmitter)
 
„Dávame málo gólov a žiaľ bez gólov sa vyhrať nedá. Budeme sa snažiť celý trénerský tím ich pripraviť nato, aby sme boli úspešní," povedal tréner M. Gmitter.
 
 
HBC KNIGHTS BARDEJOV U18 - HOKEJBAL PREŠOV U18 0:6 (0:1 ; 0:5) 
 
„Do zápasu s Prešovom sme išli stým, že uhráme lepší výsledok ako naposledy. Výkon v prvom polčase bol celkom nádejný a aj výkon brankára. V druhom polčase sme nedokázali udržať koncentráciu a tak sem zbytočne inkasovali oveľa viac ako sme chceli,“ asistent trénera F. Baláž. 
 
 Z herného hľadiska som trošku sklamaný," povedal tréner (Zdroj: Matúš Gmitter)
 
HBK MEDOKÝŠ MARTIN U18 - HBC KNIGHTS BARDEJOV U18 7:1 (4:0 ; 3:1) 
 
„Nevyužitá presilová hra na začiatku stretnutia a následné 2 rýchle góly zlomili chlapcov a bolo veľmi ťažké ich nakopnúť. Skúsili sme výmenu brankára no nepodarilo sa nám držať loptu a využiť šance. Aj keď sme skórovali hneď nato sme dostali 2 góly za 2 minúty. Znova neudržaná koncentrácia v druhom polčase nás stála dobrý výsledok,“ asistent trénera F. Baláž. 
 
HBC KNIGHTS BARDEJOV U18 - HK IMS-EAST POPRADSKÍ PIRÁTI U18 0:5 (0:1 ; 0:4) 
 
„Zápas s Popradom sme chceli vyhrať. Avšak ak nedáme góly nemôžeme vyhrať. Množstvo nevyužitých šancí v prvej polovici a zbytočné chyby pri striedaní nás stáli víťazstvo. Určite sme v tomto zápase neboli horším tímom aj napriek konečnému výsledku. Najväčšou slabinou našich hráčov je koncentrácia. Nie sme schopní udržať našu sústredenosť na zápas po celú dobu zápasu. Vo väčšine zápasov sme inkasovali veľké množstvo gólov až v druhom polčase aj napriek tomu, že fyzicky sme boli dostatočne pripravení. Prvá sezóna v extralige je pre nás stále ako vysoká škola hokejbalu,“ asistent trénera F. Baláž. 
 
  Budú sa snažiť pripraviť ich nato, aby boli úspešní (Zdroj: Matúš Gmitter)
 
„Turnaj z môjho pohľadu bol po organizačnej stránke výborný. Nakoľko sa kolo malo hrať v Bardejove, ale kvôli dátumu sme ho nemohli odohrať ani na sídlisku Vinbarg u Saleziánov a nové ihrisko ešte nie je k dispozícií, sme boli nútení presunúť ho do Prešova. Prešovský klub nám poskytol zabezpečenie, ihrisko, šatne, časomieru a všetko potrebné začo im veľmi ďakujem. Z herného hľadiska som trošku sklamaný, ako sa aj asistent vyjadril,“ povedal tréner Matúš Gmitter. 
 
„Musíme sa naučiť hrať konzistentne. Nie je možné že s majstrom minulej sezóny a ašpirantom na titul hráme polčas 1:0 a výsledok je 0:6. Musíme viac strieľať, hrať jednoduchšie a tlačiť sa do brány. Dávame málo gólov a žiaľ bez gólov sa vyhrať nedá. Žiaľ aj dobré výsledky dokážeme „pobabrať“ je pred nami ešte veľmi dlhá cesta,“ uviedol tréner.
 
 Musíme viac strieľať hrať jednoduchšie a tlačiť sa do brány," povedal tréner (Zdroj: Matúš Gmitter)
 
„A táto sezóna má o mesiac posledný turnaj ZČ kde vieme a chceme dať zo seba maximum. Doslova sa tam rozhodne či si zahráme prvý krát v histórií Bardejovského hokejbalu v extralige Slovenska play-off. Budeme sa snažiť celý trénerský tím ich pripraviť na to, aby sme boli úspešní a predĺžili si sezónu čo najdlhšie,“ dodal Gmitter.
(14:00, red.)
Diskusia
Pridať komentár