Skvelá výstava výtvarných prác v podaní SZUŠ Pod Vinbargom

14x
07. Máj 2016

Od obrázka k obrazu

Od obrázka www.ahojbardejov.sk (2).JPG

Výstava zaujala množstvo ľudí

 

V priestoroch výstavnej sieni oddelenia kultúry sa koncom týždňa uskutočnila vernisáž k výstave Od obrázka k obrazu, ktorú pripravili žiaci Súkromnej základnej umeleckej školy Pod Vinbargom v Bardejove.  Výstavu výtvarných prác predstavuje učiteľka Slávka Kollárovičová: „Nazvali sme to Od obrázka k obrazu, prezentujeme tu diela od najmenších detičiek až po dospelých.  Vystavuje tu prvý i druhý stupeň ZŠ, stredoškoláci a aj dospelí. Snažili sme sa tu zaradiť všetky výtvarné techniky, to znamená od maľby, cez grafiku, cez rôzne kombinované techniky, priestorové práce, maľba na hodváb a pálená hlina.“

Okrem obrazov návštevníci výstavy, ktorá trvá do 2.6., nájdu aj priestorové objekty. „Malieb a kombinovaných prác tu je okolo sto, pálených a priestorových prác je to okolo šesťdesiat. Snažili sme sa vybrať práce od súčasných žiakov, je to aj pár prác žiakov, ktoré sú také archívne práce,“ prezradila S. Kollárovičová. Výtvarné výstavy škola neorganizuje každý rok, škola už organizovala výstavu v Hornošarišskom osvetovom stredisku, v Šarišskom múzeu a v Prešove na detašovanom pracovisku.

Najbližšie SZUŠ Pod Vinbargom pripravuje dramaticko-hudobno-tanečné predstavenie Škola plná farieb, ktoré sa uskutoční 13.5. o 17.00 hod. v Športovej hale Mier v Bardejove.

(16:45, red)

 

 

RatH interier - Kuchyne, vstavané skrine, ostatný nábytok, ambulantný nábytok

http://ahoj.tv/firmy/detail/rath_interier_sro.html 

12801456_590834417733270_6397544540851559563_n.jpg

 Platená reklama

976
Diskusia
Pridať komentár