Škôlkari z celého okresu roztancovali Radničné námestie

35x
16. Máj 2016

Už o niekoľko dní.jpg

 

Radosť detí na nezaplatenie

Reportáž z tanečného vystúpenia

 

Na Radničnom námestí bolo rušno. Pri pódiu sa totiž zišli desiatky škôlkarov, ktorí si prišli zatancovať na druhý ročník tanečnej prehliadky, ktorá je venovaná deťom predškolského veku.  Organizátorom sa stala Spoločnosť pre predškolskú výchovu Bardejov, na čele ktorej stojí Natália Bombová.  Na pódiu sa predstavilo sedem materských škôl - Kvapôčka z Komenského ulice 24, Slniečko z Komenského 47, Trojlístok z Nového sadu, materská škola Sveržov, materská škola Šiba a  Malí vševedkovia z Vinbargu, tí mali na súťaži až dve triedy.

Do Bardejova zavítali aj deti z materskej školy v Tarnove, no boli v nesúťažnej kategórii, keďže tancovali spolu so žiakmi základnej školy a táto súťaž bola určená len pre škôlkarov.

Choreografiu žiakom pripravovali ich učiteľky, ktoré deti pripravili výborne a treba povedať, že tanečné pohyby boli úchvatné.  Po dotancovaní boli všetky deti ocenené zlatými medailami, cenu poroty, ktorú tvorili pedagógovia zo Súkromnej základnej umeleckej školy na Dlhom rade, získala materská škola zo Sveržova.  Po prvom ročníku, ktorý sa uskutočnil v amfiteátri, sa vydaril aj tento druhý a organizátori veria, že sa postupne vytvára škôlkarská tanečná tradícia.

(13:45, A. Marková)

 


Darius Zdziebko Photography

http://ahoj.tv/firmy/detail/darius_zdziebko_photography.html

Lenka a Andrej - tlač 232.jpg

 Profil firmy

986
Diskusia
Pridať komentár