Richard Müller to v kúpeľoch roztočil

19x
20. Máj 2016

Nechýbali ani najväčšie hity

Reportáž zo skvelého koncertu

 

Svojim koncertom sa spevák, skladateľ a textár Richard Müller predstavil aj v Bardejove, konkrétne v Kine Žriedlo v Bardejovských Kúpeľoch.  Po minuloročnom úspechu sa aj tento rok vydal na turné, ktoré má viacero zastávok na Slovensku i v Česku. Aj na Hornom Šariši si pre fanúšikov i milovníkov hudby pripravil To najlepšie tour, na ktorom sa predstavil v šansónovej polohe.

Kinosála sa v utorok večer zaplnila takmer do posledného miesta a Richard Müller spolu so svojou kapelou nesklamal. Na gitare svoje umenie predviedol Peter Markuljak, na klávesoch Matej Benko, nechýbal ani kontrabasista Martin Gašpar, Michal Žáček, ktorý hrá na dychové nástroje a bubeník Juraj Kuchárek. Aj títo hudobníci zožali počas vystúpenia viackrát obrovský aplauz.

Rišo Müller zaspieval najväčšie hity, ktoré pozná asi každý z nás. Milovanie v daždi, Rieka, Koniec sveta či Rozeznávám v podaní akustických nástrojov tvorili neopakovateľný hudobný zážitok.  Viac ako dvojhodinový koncert sa vydaril a ľudia odchádzali domov so skvelou spomienkou.

(20:25, A. Marková)

OKNÁ PRYMAT

http://www.oknaprymat.sk/

hrhore.jpg

 

AB top.jpg

Diskusia
Pridať komentár