Mladí hudobníci z Bardejova chcú muzikou zabávať

52x
14. Júl 2017

* Článok bol uverejnený v novinách AHOJ BARDEJOVízie č. 4/2017

Pokračujú v tvorbe nových skladieb

19388551_438870763148057_2676384623184947741_o.jpg

Kapela From the Inside

 

Po rozpade kapely Reverse Black vznikla nová Bardejovská kapela From the Inside. Za krátku dobu svojej existencie dosiahla viacero úspechov.

„Spolu so spevákom Máriom Kavuľom sme sa rozhodli, že by sme mohli založiť nejakú kapelu, keďže ja som bol voľný po rozpade Reverse Black a on takisto. Úplnou náhodou sme sa spoznali s basákom Jánom Semkom, ktorý nám dohodil gitaristu Denisa Daňka. Tak sme spolu začali hrať. Pretože si myslíme, že slovenská hudba potrebuje nové osvieženie a novú mladú krv,“ predstavil kapelu Patrik Kunst, podľa ktorého sa hudobníci zameriavajú hlavne na pop rock až hard rock.

 

Každý deň budú Vianoce

„V decembri 2015 sme vydali našu cover verziu na známy vianočný hit Každý deň budú vraj Vianoce. Neskôr sme v januári a vo februári vystúpili na plese Stredne priemyselnej školy a na Súkromnom gymnáziu, kde sme nečakane zožali veľký úspech. Neskôr sa nám podarilo nahrať našu prvú skladbu aj s videoklipom s názvom Láska a Svet,“ uviedol spevák Mário Kavuľa.

Hudobníci ani v ďalších mesiacoch nezaspali na vavrínoch a pokračovali v tvorbe nových skladieb. Nechýbali ani viaceré koncerty.

„Našimi víziami je presadiť sa na slovenskej scéne, baviť ľudí a zároveň aby v nás našli niečo, čo im doteraz chýbalo. Touto cestou sa chceme poďakovať všetkým našim fanúšikom za ich pozitívne reakcie a odozvy,“ pokračoval člen kapely P. Kunst.

V poslednom období v kapele nastalo niekoľko zmien. Kolektív opustil basgitarista Jakub Mihňák, nahradil ho Peter Pisarčík z kapely 4Summers. Hudobníkov najbližšie čaká súťaž Strunobranie, ktorá sa uskutoční začiatkom júna v Kluštornom parku. Pokračujú na nových songoch a do budúcna aj na novom videoklipe. V lete môžu kapelu vidieť fanúšikovia na viacerých koncertoch.

Kapela From the Inside v súčasnosti pôsobí v tomto zložení: Mário Kavuľa – spev, gitara Denis Daňko – gitara, Peter Pisarčík – basová gitara, Patrik Kunst – bicie.

(19:55, red, foto: facebook)

 

Sšš titulka.jpg

Diskusia
Pridať komentár