V Bardejovských Kúpeľoch otvorili novú lekáreň

2595x
14. September 2017

Nová lekáreň je už otvorená

lekaren bk (1).JPG

Lekáreň otvorili prestrihnutím pásky

 

V Bardejovských Kúpeľoch slávnostne otvorili Lekáreň sv. Jakuba III. v budove Tahy dvor, na prízemí. Po slávnostnom otvorení nasledovala prehliadka priestorov a tlačová konferencia. Po niekoľkých rokoch tak majú pacienti a návštevníci kúpeľov k dispozícii lekáreň, ktorá dlhé obdobie absentovala

„Teší ma, že pacienti a návštevníci Bardejovských Kúpeľov budú mať možnosť po dlhých rokoch využívať služby lekárne. Bola to ich opakovaná požiadavka. Som rád, že pokračuje prehlbujúca spolupráca medzi Bardejovskými Kúpeľami a NsP Sv. Jakuba, n.o., aj takouto formou. Lekáreň sa nachádza vo veľmi pekných priestoroch budovy Tahy dvor a jej interiér je dizajnovo prispôsobený vzhľadu budovy.

Verím, že zákazníci budú spokojní aj so sortimentom, ktorý je rozšírený o produkty firmy Protetika a.s. – slovenského výrobcu ortopedickej a zdravotnej obuvi,“ prezradil riaditeľ NsP Sv. Jakuba Marián Petko.

Nová lekáreň je otvorená v pracovných dňoch od 8.00 hod. do 12.00 hod. a od 12.30 hod. do 16.00 hod. V sobotu a v nedeľu je lekáreň zatvorená.

(12:20, red)

 

1321
Diskusia
Pridať komentár