Slávnostný zápis na ZŠ na Komenského ulici sa uskutoční už vo štvrtok

9x
13. Január 2015

Zápis potrvá od 15. januára, trvať bude mesiac

 

Vážení rodičia, milí predškoláci! Základná škola na Komenského ul. V Bardejove vás srdečne pozýva na  zápis žiakov do 1. ročníka, ktorý sa začína dňa 15.1.2015 o 7:30 hod. a pokračuje do 15. februára 2015  v kancelárii školy.

Spoločný slávnostný zápis s pripravenými aktivitami a darčekmi pre deti sa uskutoční 15. januára o 16:00 hod. v školskej jedálni. Pri zápise je potrebné predložiť: občiansky preukaz zákonného zástupcu, rodný list dieťaťa, zaplatiť poplatok za sadu zošitov.

Zapis_plagatZSkombj15.jpg

Čo u nás nájdete?

Kvalitné vzdelávanie, vyučovanie piatich cudzích jazykov, informatickú výchovu a anglický jazyk už od 1. ročníka, triedy s rozšíreným vyučovaním športovej prípravy, matematiky a prírodovedných predmetov, vzdelávanie intelektovo nadaných žiakov v nadštandardne vybavených špeciálnych triedach.

Aj v školskom roku 2015/2016 chceme otvoriť triedu pre žiakov so všeobecným intelektovým nadaním.

 Všetky triedy na 1. stupni vybavené digitálnou zobrazovacou technikou (interaktívna tabuľa alebo projektor s magnetickou tabuľou). Vyučovanie prebieha v odborných učebniach dobre vybavených didaktickou technikou. Starostlivosť o žiakov so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami zabezpečujú špeciálni pedagógovia. Na športové aktivity slúžia dve telocvične, posilňovňa, veľký športový areál. Zmysluplné využitie voľného času v školskom klube zabezpečujú milé pani vychovávateľky, môžete si vybrať z bohatej mimoškolskej záujmovej činnosti. Školská jedáleň ponúka pestrú stravu aj pre celiatikov, okrem obedov aj zdravé desiate.

Za hlavnú devízu práce školy považujeme ústretovosť pedagógov a dobrú spoluprácu rodiny a školy pri výchove a vzdelávaní našich žiakov.

Ďalšie informácie o škole môžete nájsť na webstránke školy: www.zskombj.sk 

(8:30, mp)

579
Diskusia
Pridať komentár