V šačianskej nemocnici narastá počet pozitívnych zamestnancov

648x
01. Február 2022
Nemocnica eviduje 45 pozitívnych zamestnancov
V nemocnici aj naďalej zostávajú v platnosti všetky epidemické opatrenia. Ilustračná foto: Nemocnica Košice-Šaca
 
Počet pacientov s ochorením COVID-19 v Nemocnici Košice-Šaca sa k utorku (1. 2.) výrazne nezmenil, zdravotnícke zariadenie však zaznamenáva nárast neprítomných zamestnancov z dôvodu pozitivity.
 
Informovala o tom Martina Pavliková, hovorkyňa skupiny Agel SK, pod ktorú nemocnica patrí.
 
Ako spresnil riaditeľ šačianskej nemocnice Pavol Rusnák, aktuálne poskytujú zdravotnú starostlivosť desiatim COVID-19 pozitívnym pacientom.
 
„Jeden pacient je napojený na umelú pľúcnu ventiláciu, deviati sú hospitalizovaní na bežnom lôžku. Zo spomínaných deviatich pacientov sú dvaja na high flow. Spomedzi všetkých desať COVID-19 pozitívnych pacientov sú iba dvaja zaočkovaní. K utorku evidujeme 45 pozitívnych zamestnancov a 14 je v karanténe,“ povedal riaditeľ.
 
 
Zmena otváracích hodín
 
Ako ďalej uviedla nemocnica, otváracie hodiny vakcinačného centra sa od pondelka (31. 1.) vrátili do pôvodného režimu. V prevádzke bude opäť len v utorky a v piatky.
 
Očkovanie registrovaných a v prípade voľných kapacít aj neregistrovaných záujemcov bude prebiehať v čase od 7.00 do 14.30 hod. v priestoroch Polikliniky VA U. S. Steel Košice.
 
Nemocnica pripomína, že všetky zavedené epidemické opatrenia naďalej zostávajú v platnosti. Pacientov, návštevníkov a sprevádzajúce osoby vstupujúce do objektov nemocnice zároveň žiada, aby sa riadili informáciami zverejnenými na oficiálnych informačných kanáloch nemocnice a rešpektovali pokyny službukonajúceho personálu.
(11:48, red) 
Diskusia
Pridať komentár