Tradičný Bardejovský jarmok sa blíži

3189x
16. August 2022
V Bardejove bude veselo 
 
Blíži sa obdobie, ktoré bolo v našom meste vždy poznamenané množstvom ľudí, príjemným virvarom a možnosťou stretávania sa, blíži sa obdobie konania tradičného Bardejovského jarmoku.
 
Zúriaca pandémia COVID-19 a s ňou spojené vládne i samosprávne opatrenia , nedovolili jarmok organizovať. Dnes sa však všetci tešíme, že po dlhšej odmlke na nás čaká pestrý program Bardejovského jarmoku.
 
Bardejovský jarmok sa tento rok bude konať od 25. do 28. augusta tohto roka na miestach, ktoré sú už tradičné a meniť by ich bolo nelogické.
 
 Bardejovský jarmok po minulé roky
 
Zverejňujeme preto webovú stránku, kde sa údaje každodenne aktualizujú a kde nájdete informácie o lokalizácii jednak nákupných stánkov, občerstvovacích služieb či atrakcií:
https://www.bardejov.sk/images/stories/turizmus/bardejovsky_jarmok/dokumenty/49_jarmok_2022.08.11.pdf?fbclid=IwAR3bxATaVg1gqggHbc36heWT4jNZ3ly4dYNyv8SwU6EfB5bZ3hThcyHijfY
 
Okrem toho na všetkých čaká aj bohatý sprievodný kultúrny program, ale najmä dobrá nálada, žičlivé prostredie a neopakovateľná jarmočná atmosféra.
 
 Pozrite si našu videoreportáž z minulých rokov jarmoku
 
Slávnostný ceremoniál otvorenia tohtoročného 49. novodobého a 669. historického jarmoku je naplánovaný na štvrtok 25. augusta na 16.00 hod. a všetci, ktorí sa pričinili na tom, aby sa tento rok jarmok konal dúfajú, že v tento deň sa Radničné námestie zaplní do posledného miestečka tak, ako sme boli zvyknutí po ostatné roky.
 
Príďte sa zabaviť a zároveň vyslať odkaz o tom, že tradície v našom meste žijú svojim životom.
(13:39, bardejov.sk)
Diskusia
Pridať komentár