VIDEO | Spojená škola Pod Papierňou usporiadala Novoročnú akadémiu

1433x
25. Január 2023
Spojená škola Pod Papierňou oslávila príchod roka 2023 Novoročnou akadémiou
  
Nech je rok 2023 pre všetkých oveľa zdravší, radostnejší a lepší, zaželala riaditeľka Spojenej školy Pod Papierňou v Bardejove Božena Haburčáková deťom a žiakom, ich rodičom ale učiteľom a zamestnancom školy v úvode slávnostnej Novoročnej akadémie.
 
„Chceli sme odprezentovať to, čo si naši pedagógovia spolu so žiakmi nacvičili a v tento ponovoročný čas ukázať, že sviatky pre nás nie sú len dva týždne,“ povedala Božena Haburčáková.
 
(Zdroj: SOŠ Pod papierňou) 
 
Spojenú školu Pod papierňou navštevujú deti a žiaci z okresu Bardejov. Škola poskytuje výchovu a vzdelávanie deťom a žiakom s mentálnym postihnutím, autizmom a mentálnym postihnutím v kombinácii s iným postihnutím má štyri organizačné zložky. Špeciálnu materskú školu, Špeciálnu základnú školu, Praktickú školu a Odborné učilište.
 
„Trochu sme sa vrátili k tomu, čo bolo pre nás v tomto období krásne a preniesť tú atmosféru aj do budúceho roku, aby boli všetci zdraví, krásni a šťastní. Prajem všetkým, aby sa im darilo a aby sme napriek ich ťažkému osudu ukázať, čo v našich žiakov je, ako vedia pracovať a ako sa vedia nadchnúť pre to, čo je krásne,“ dodala riaditeľka.
 
Na povianočnej besiedke vystúpili spolu s deťmi aj pedagogickí a nepedagogickí zamestnanci tejto školy. Vrcholom programu bolo tanečné číslo zo známej slovenskej rozprávky Perinbaba.
(16:20, red.)
Diskusia
Pridať komentár